Ramazan AyLarının Kaçınılmazı Tarhana Çorbası
Hazırlanışı:
Bir orta boy tencereye yaklaşık 4 büyük su bardağı soğuk su koyulur. İçine hazır olarak satılan ev tarhanasından 3 tepeleme yemek kaşığı kadar tarhana ilave edilir, biraz zeytinyağı ve tuz ( benim kullandığım ev tarhanası tuzsuz oluyor) serpilir. Kısık ateşte kaynayıncaya kadar karıştırılarak pişirilir. Arzuya göre salça ve diğer sevdiğiniz baharatlarla da tatlandırabilirsiniz.
Afiyet OLsun Hayırlı Ramazanlar
Ramazan Menüsü
21 Ağustos 2009 Cuma | Gönderen admin zaman: 07:59
Etiketler: ramazan menüsü, tarhana çorbası
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder