1 kg. kırmızı domates
1 adet kırmızı dolmalık biber
2 adet salatalık
1 su bardağı et suyu
2 diş sarmısak (dövülmüş)
2 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz
1 çorba kaşığı limon suyu
kekik
karabiber
tuz
1 adet kırmızı dolmalık biber
2 adet salatalık
1 su bardağı et suyu
2 diş sarmısak (dövülmüş)
2 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz
1 çorba kaşığı limon suyu
kekik
karabiber
tuz
Acılı Domates Çorbası - Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ?
Domatesleri ve salatalıkları küçük küçük doğrayın. Dolmalık biber ve soğanı ince ince kıyın. Et suyunu, domatesi ve kekiği karıştırıp en az iki saat kaynatın. Maydanoz ve limon suyunu da ilave edip son olarak karabiberini serpip servis yapın..
0 yorum:
Yorum Gönder